Steg 1: Kontaktinformation

Man   Kvinna
Höger (som de flesta golfare)   Vänster

Steg 2: Adressinformation

Genom att beställa en Heavy Club med 90 dagars prövotid så får du också tillgång till vårat exklusiva nyhetsbrev med tips, tricks och specialerbjudanden utan kostnad.
Du kan alltid ta bort dig från epost-listan med en enkelt klick.

Vad Folket Säger:

"Slår definitivt MYCKET rakare och längre. Spred drivarna lite överallt mycket mera innan. Har ett mycket bättre självförtroende från tee nu än förut."
- Anders Gustafsson, Karlshamn

"Jag slog ungefär hundra meters slag med alla klubbor. Nu kan jag få till drivers som drivar ut min man som har 5 i handikapp. Har inte märkt så mycket på rakheten eftersom bollar som går hundra meter oftast inte hinner bli så sneda. Men nu slår jag rakt. Mina spelkompisar brukar säga att jag drivar som en klocka."
- Lena, Kungsbacka

"Rekommenderade klubban till min PRO på klubben. Han tycker att klubban är mycket bra."
- Mare Stahl, Torslanda

"Det värsta med mitt spel var att jag var så osäker. Bra ena dagen kass andra. Har använt Heavy Club i några veckor nu och känner att alla slag har blivit bättre. Slår också mycket längre. Lätt 30-35 meter."
- Hans Järrud

"Det enda jag ångrar med Heavy Club är att jag tvekade så länge innan jag köpte. Borde beställt den så fort jag fick chansen då det tog inte mer än en hink på rangen innan jag ökade med 20 meter. Tänka sig alla dåliga rundor förra året som kunde varit bra ifall jag bara hade slagit till tidigare."
- Benny, Nacka Strand

* VI HAR HUNDRATALS FLER LIKNANDE ATTESTER!

Behöver Du Hjälp?

Och Kom Ihåg...

100% Pengarna Tillbaka Garanti
(Skicka tillbaka klubban i vilket skick som helst inom 90 dagar och du får pengarna tillbaka).

Säkerhet

All personlig information inklusive kreditkortsuppgifter är krypterade med 256-bitars SSL (starkast möjliga). Dina uppgifter är säkra.